top of page
Storm Lode portrett

OM MEG

Filmskaper. Regissør.

Mitt navn er Storm Lode og jeg er en 16 år gammel gutt som elsker å lage film. Helt siden jeg var syv år gammel har jeg laget videoer enten for meg selv eller for andre. Disse videoene kunne være alt fra utfordringer med søskenene mine, til å klippe for Youtubere i USA.

Videoskaping har egentlig alltid bare vært en liten hobby på siden, og som alle andre ville jeg jo selfølgelig bli fotballspiller. Det var ikke før 2022 jeg oppdaget kunsten med filmskaping.

Jeg bruker mesteparten av fritiden min på å enten se, eller lære om film fra alle sjangere, land og tidsperioder. Tidligere har jeg jobbet som klipper for en relativt stor gaming-youtuber og jeg sto også som ansvarlig for videoinnholdet til Hå Senterparti under valgkampen i høst 2023. Jeg, med et par medelever, laget en reklamefilm for Stavanger Turistforening som ble sendt på TV-vest, og vi vant "Årets reklame" på Vågen videregående skole. Jeg stod for idéen, filmingen og redigeringen av reklamefilmen.


Jeg er en kreativ og dedikert ung mann, som når interessert vil gjøre alt han kan for å få et prosjekt så bra som mulig. Jeg elsker konseptet med å kunne fortelle historier gjennom bilder og lyd, og det er derfor jeg vil jobbe med dette. Hvis det er noe jeg ikke vet hvordan gjøres, vil jeg jobbe for å lære det. Jeg er ikke redd for å dumme meg ut, og jeg er fornøyd med å gjøre det meste innen film/videoskaping. Jeg drømmer om å en dag kunne lage min egen film.

bottom of page